Bütçenizi Kontrol Edin - 5 Bütçe Kontrolü Uygulaması | Finans




Bütçesini Önemseyen ve Takip edenler için 5 Finans Programı

Günümüzde gelir ve giderlerimizi , bütçemizi , harcamalarımızı kontrol etmemiz büyük önem arz ediyor. Bunun içinde bazı araçlara , hesap makinelerine , bütçe kontrol uygulamalarına ihtiyacımız oluyor. 

Eskiden defterlere veya kağıtlara karman çorman not aldığımız bütçe hesaplamaları vb. artık günümüz teknolojisinde çok arka planda kalıyor. Ben de bugün sizlere küçük işletmesi olan kişiler ya da çok çalışanlı büyük işletmesi olan kişiler için ya da hane bütçe ve harcamalarınızı kontrol etmeniz için 5 adet "Bütçe ve Finans" kontrolü programını sizlerle paylaşacağım


 UYGULAMALAR
  • Defter
  • Para Yönetimi
  • Wallet
  • Giderim Var
  • Money Pro


DEFTER:
 

"Defter" uygulaması ile başlıyoruz. Bu uygulamanın 1 Milyondan fazla kullanıcısı olduğunu belirterek başlamak istiyorum. Finans ve Bütçe Kontrolü için çok kullanışlı bir program. Uygulamayı dilerseniz Ticari Muhasebe amaçlı da kullanabiliyorsunuz , 16 farklı dilde hizmet veriyor ve Euro , Dolar ,Türk lirası gibi bir sürü para biriminin , kredi-banka kartları ve nakit bütçenizin kontrolünü sağlamanıza tam anlamıyla yardımcı oluyor

Defter İndir:


 PARA YÖNETİMİ:




"Para Yönetimi" uygulaması indirilmesi yüksek , ücretsiz ve bütçe kontrolü için sağlam uygulamalar arasında yer alıyor. 5 milyondan fazla indirmeye sahip. Uygulama çok esnek ve kendinize göre entegre edebiliyorsunuz , sizlere Finans ve Bütçe kontrolü için önereceğim kullanışlı uygulamalardan birisidir. Defter uygulamasında olduğu gibi grafikler ile ayın verilerine erişebiliyor her türlü gider-geliri kontrol edebiliyorsunuz.

Para Yönetimi İndir:


WALLET:


"Wallet" uygulaması aynı Defter uygulamasında olduğu gibi 1 milyondan fazla indirmeye sahip. Wallet programında sevdiğim özellikle bankalarla anlaşması olduğu için kredi ve banka kartı harcamalarınız otomatik değişitiriliyor. Size 10 yıl kadar gelir-gider ve harcamalarınızı kontrol etme imkanı sağlıyor.

Wallet İndir:
PlayStore : https://ay.live/vaobi6


GİDERİM VAR - GELİR GİDER BÜTÇE:


"Giderim Var - Gelir Gider Bütçe" uygulamasının milyonlarca indirmesi yok ancak puan 4.6 en az diğerleri kadar Finans kontrolü sağlamanıza olanak tanıyor binlerce kullanıcısı var Finans ve Bütçe kontrolü için aradığınız bir diğer program olduğunu söylebilirim.

Giderim Var - Gelir Gider Bütçe İndir:

MONEY PRO:



"Money Pro" benim en çok beğendiğim Finans ve Bütçe kontrolü uygulamalarından birisi. Verilerinizi yedekleyebiliyorsunuz , farklı formatlara çevirip yazdırabiliyorsunuz ve çok daha fazlası Bütçe-Finans kontrolü için çok elverişli bir program. Ancak programımız IOS sürümünde ücretli olduğunu belirtmek isterim.

Money Pro İndir: 

Sizi , gider ve gelirlerim ne ? , Ay sonu para ve finans durumum ne , Harcamalarınız ve Bütçenizi kontrol etme derdinden kurtaracak 5 adet uygulama bu şekilde. Eğer bir küçük ya da büyük işletmeniz varsa ya da kendi bütçe ve harcamalarınızı kontrol etmek istiyorsanız bunlar sizin için tasarlanmış uygulamalar.

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.